EduTalks Linda Liukas

Formación

Hello Logic, experiencias creativas de aprendizaje con matemáticas e informática

Webinar sobre educación STEAM. Miércoles 28/10 a las 18h30

Gratis


Inscríbete
5

Nivel educativo


  • Profesorado

Área de conocimiento


  • Tecnología y Matemáticas
  • Formación de profesorado

Competencias


  • Docentes

Duración


  • 1h30

Cada disciplina es deriva d'una altra troncal, i les ciències de la computació li deuen molt a les matemàtiques. Encara que l'enginyeria elèctrica, la física i fins i tot la filosofia han influït en la informàtica, són els principis matemàtics els que permeten que els ordinadors funcionin amb sentit.
 


Al mateix temps, la programació pot ajudar amb l'educació en matemàtiques. La programació pot ser un camí per a descobrir les matemàtiques, interactuar amb elles i sentir-les properes, desafiadores i gratificants. En aquest nou webinar d'EduCaixaTalks STEAM parlarem sobre algunes de les idees que comparteixen les matemàtiques i la informàtica, i ho farem a través de tres àrees: aritmètica, geometria i jocs i endevinalles.

 

La programadora informàtica, il·lustradora i escriptora Linda Liukas ens acompanyarà en aquest webinar que tindrà lloc el dimecres 28 d'octubre a les18h30. Registra't!

 

Per assistir al webinar, registra't i no oblidis participar a través del xat habilitat per a tal finalitat durant l'emissió o a través de Twitter utilitzant l'etiqueta #EduCaixatalksSTEAM.

 

 

 

 

 

Ponentes de la formación

La sessió anirà a càrrec de Marta García-Matos, d'EduCaixa, i Linda Liukas.

Linda Liukas

Linda Liukas

Fundadora de Hello Ruby

Linda Liukas és una programadora informàtica finlandesa, escriptora infantil i professora de programació. El seu llibre Hello Ruby es va convertir en el llibre infantil amb més fons de la plataforma Kickstarter i va servir d'inspiració a professors i nens de tot el món.

Alguns dels premis i reconeixements que ha obtingut són: Dubai 2020 Global Expo (finalista), UNESCO High Level Reflection Group (2019), Technology Playmaker of the Year (2019) i Forbes Top 50 Women in Tech Europe (2018).

Otra información de interés

precio actividades EduCaixa
Gratis


Materiales y descargas

Aquí trobareu els diferents materials del webinar, des de la presentació dels ponents al vídeo de la conferència completa.

¿Quieres inscribirte gratuitamente a todas las formaciones y acceder a todos los contenidos formativos para el desarrollo profesional docente?

 

 

 

5.0
Aún no hay ningún comentario. Sé el primero en enviar comentarios.

Valoración media global sobre 5

Basada en 1 valoraciones

Ver todos los comentarios